Ruvettiin tuunaamaan perinteistä rosollikastiketta punajuurisalaatin suuntaan. Kaapista löytyi vajaista purkeista kaikenlaista: kermaa vaahdotettavaksi, ja "kevyinä" versioina kermaviiliä ja smetanaa. Sotkettiin nämä keskenään, tehostettiin kirpeyttä väkiviinaetikalla ja johonkin aiempaan kokeiluun hankitulla amerikkalaistyylisellä sokeroimattomalla/vähäsokerisella sinapilla. Kaikkea roiskaisemalla. Väriksi vähän punajuurten lientä. Suolaa ja sokeria. Kaikki kaadettiin kastikkeettomana säilytettyyn "kuivaan rosolliin", jossa oli ihan tavallisia aineksia: suolakurkkukuutioita, etikkapunajuurikuutioita, keitettyä porkkanaa ja omenaa kuutioina ja salaattisipulia.
Maistettiin.
"Ihan hyvää" ja vähän ajan perästä lisää, "hyvää". Suolakurkkukin maistuu joukossa. Ehkä tämä loppu putoaa nyt vähän paremmin. Näyttää jotenkin paljon kermaisemmalta kuvassa kuin mitä onkaan.
"Ihan hyvää" ja vähän ajan perästä lisää, "hyvää". Suolakurkkukin maistuu joukossa. Ehkä tämä loppu putoaa nyt vähän paremmin. Näyttää jotenkin paljon kermaisemmalta kuvassa kuin mitä onkaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kerro vaan, julkaisemme aiheeseen liittyviä kommentteja,.